Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 22 d’abril del 2009

Diada del llibre en català




Avui és la diada del llibre, una de les festivitats més entrenyables i nacionalment catalanes. Per a Soldevila sempre ha estat una jornada ben especial i reivindicativa. Des de fa 5 anys organitzem un conta contes al CEIP Port-rodó de Campredó, que enguany hem avançat a dimarts per motius laborals. Ha consistit en l'elaboració de 4 power points en anglès sobre contes clàssics, amb el seu suport al català. També dissabte continuarà la nostra activitat literària amb la presència de la xiqueta d'11 anys Irene López i els contes de El cistell de les meues joguines. L'estreta col·laboració entre l'AMPA i Soldevila ens permet fer un seguit d'activitats durant l'any que tenen els nostres menuts com a punt central.
En una didada tan especial ens permetem recomanar a totes i a tots l'adquisició de llibre d'autor/a local, ja que la literatura ebrenca es troba en un moment veritablement àlgid. També cal adquirir llibres escrits en llengua catalana, ja que els i les nostres autors/es mereixen el màxim suport ciutadà. La literatura catalana és un fet ben singular a Europa, ja que cap altra nació sense estat compta amb tants autors/es de qualitat provinents d'arreu dels Països Catalans.
Avui és un dia gran, que sigui gran per a les nostres lletres!!! Que tingueu tots i totes una excel·lent festa del llibre, que gaudiu de les vostres compres, que gaudiu de la bona literatura!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada