Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 25 d’abril del 2009

El nostre treball pels nostres xiquets i xiquetes

Durant aquesta setmana, tan especial literàriament parlant, els membres de Soldevila hem organitzat diverses activitats educatives i lúdiques que ens han deixat un excel·lent sabor de boca. Fa molt temps que estem treballant a fons l'espai educatiu, atès que ens sentim molt motivats amb continuar col·laborant amb el col·legi de Campredó i amb la dinamització d'un espai lúdic imprescindible per als nostres menuts.
Dimarts la tarda, vàrem avançar la celebració de la festa del llibre amb l'organització d'uns contes en anglès (amb power points), que varen dissenyar el nostre company Emigdi Subirats i la professora d'anglès del centre Tere Orobitg. Valorem molt positivament aquesta activitat, novedosa a Campredó, ja que als xiquets els va agradar moltíssim i ens demanen que es repeteixi. A la vegada, destaquem el bon nivell d'anglès que varen demostrar. De ben segur, que l'any que ve hi haurà una segona edició. Ja fa 5 anys que Soldevila anem cada Sant Jordi al CEIP Port Rodó per tal de contar contes als nostres xiquets i xiquetes.
Enguany l'Emigdi Subirats també va realitzar aquesta activitat al CEIP Mossèn Cinto Verdaguer de Segur de Calafell, al qual està temporalment lligat laboralment. També va funcionar molt bé amb els alumnes de 5è i de 6è, aquest cop amb històries en català. A Soldevila ens satisfà poder exterioritzar les nostres activitats arreu del territori.
Ahir dissabte, conjuntament amb l'AMPA, vàrem organitzar el conta contes de la Irene López, la xiqueta de 10 anys que ens explica El Cistell de les meues joguines. Ens va encantar la seua manera de presentar les històries. Es pot consultar el bloc El cistell de les meues joguines a http://www.cistell.wordpress.com/ o escoltar-los al programa Lletres Ebrenques, d'Antena Caro Roquetes (96.0 fm). També hi ha hagut mercat de llibres, elaboració de creps, joc de bàsquet...
Continuarem amb la nostra col·laboració amb el professorat del col·legi i amb l'AMPA, ja que s'estan realitzant activitats de notable interès que ens tenen molt motivats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada