Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 17 de maig del 2009

EMD DE CAMPREDO, REALITAT O PROMESES?

El grupd d’ERC a Campredó tenim una sensació agredolça del funcionament d’aquest procés de constitució de l'EMD. Revisant el PAM tortosí veiem en les accions amb responsabilitat de Governació la constitució de l’EMD de Campredó als voltants del 2008, PROMESA. La REALITAT és que som a juny del 2009 i encara n’estem parlant.
Ens preocupa moltíssim la lentitud quant a la convocatòria de reunions, en aquests 2 anys de legislatura 4 Comisions Mixtes, la darrera el dos d'abril de 2009 , la qual cosa està relentint el procés en conjunt i els possibles acords. Hem tancat el document de Competències i hem donat la nostra opinió i proposta al model de finançament presentat per l’Ajuntament de Tortosa en consens amb la resta de membres del Consell Assessor. Tenim el compromís del Departament de Governació de la Generalitat, per part del Conseller Republicà Jordi Ausàs, d’aprovar l’EMD de Campredó dintre d’uns terminis, però creiem que aquests terminis s’estant esgotant. Ja hem avisat al respecte reiteradament, però no veiem cap canvi de ritme per part del Consistori tortosí. No voldríem comprovar que quan la situació ja sigui irreversible, per manca factible de temps, arribin els retrets entre partits i institucions. Campredó no s'ho mereix. Fins ara, però, el procés de Constitució de l’EMD es francament decebedor.

2 comentaris:

  1. Jo no hi estic gens de decebut. Crec que Tortosa i tots els que formen part de la política tortosina es mostren dintre la linia de treball que han mostrat en els darrers ¿25 anys? vers Campredó. Nul·la!
    La seva actuació hauria de promoure que el poble de Campredó s'abstingués de votar a les pròximes eleccions municipals. VERGONYÓS!

    ResponElimina
  2. home, que a les properes eleccions necessitem el vot. És broma!!! Nosaltres ja vam treballar molt per ser municipi, i és l'única solució vàlida del tot. L'EMD intentarem que sigui un remei, però no és la solució. tot i això, no ens agrada gens com actuen des de Tortosa.

    ResponElimina