Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 8 de juliol del 2009

Contactes d'interès i propostes de la fira de Campredó


Hi ha hagut molts aspectes positius durant la fira al carrer d'enguany, que ens porta a pensar ja en noves activitats per a una propera edició que ja tenim en ment. Començarem l'anàlisi novament pel camp del cinema, ja que ha estat un èxit veritablement espectacular. La presència del cineasta valencià Samuel Sebastian ha donat veritable prestigi al certamen Curt redó, que hem consolidat plenament com una oferta lúdica de notable interès a l'estiu ebrenc. Ha estat quatre dies entre nosaltres que li ha permès realitzar fructífers contactes. Ha conegut els autors campredonencs: Oriol Gracià, Josep Gutiérrez, Germán Machí i Roman Aixendri. Samuel considera que els curtmetratges d'aquests joves autors locals són de bona qualitat, a l'alçada dels que s'estan fent en les ciutats grans dels Països Catalans, la qual cosa ens encoratja d'allò més. Igualment va contactar amb Xavier Aragó, director del Grup de teatre planer de Santa Bàrbara i excel·lent ràpsoda, amb el qual intercanviaran informació, ja que Samuel Sebastian és el guanyador del darrer premis octubre de teatre de ciutat de València.
Quant al públic assistent a les sessions cinematogràfiques, ens va demanar majoritàriament que promocionem el cinema a la fresca. La programació va ser l'adequada per a un poble com el nostre. El fet de tenir el primer documental de producció pròpia del Curt redó, dedicat al cinema Machí, ens fa fer un veritable salt endavant.
D'altra banda, el projecte Campredó TV va causar entuasiame i s'està comentant moltíssim arreu. Pot ser veritablement interessant, ja que d'entrada ja comptem amb un bon nombre de material de qualitat. El farem efectiu a partir del setembre.
La difusió de la música popular sempre ha estat un dels grans objectius de Soldevila, com demostràrem amb la fundació de la Colla de grallers l'any 2000. Actualment tenim al nostre voltant músics locals que formen part dels grups Terrer Roig i Va de vent com Sergi Massip, Sofia Morales i Robert Tajada. La música popular i la jota ebrenca varen regnar durant el cap de setmana al costat del cinema i de les iniciatives quant a l'àmbit de les noves tecnologies.
No cal dir que ens enorgulleix la forta aposta blocaire campredonenca. Atictes, Punt Òmnia i l'associació de blocaires ebrencs ens han donat suport. La presència de Jesús Ferré, Gustau Moreno i Jordi Roig entre nosaltres consolida el CampreBloc. Pensem que són tres dels blocaires més actius del territori. Des de Campredó també hem fet igualment difusió dels podcasts de Jaume Llambrich, un altre dels blocaires estel·lars. En l'organització de la fira hi ha participat activament els blocaires campredonencs Gerard March, Oriol Gracià i Emigdi Subirats, que tiraran endavant el projecte Campredó TV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada