Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 1 de juliol de 2009

Fira de Campredó: els noms de la fira, Josep Huguet


L'Honorable Josep Huguet, Conseller de turisme, innovació i empresa de la Generalitat de Catalunya, inaugurarà els certàmens firals de Campredó. És la tercera visita d'un conseller del govern català al nostre poble en 8 mesos, després de les reunions que tinguérem amb el Conseller de cultura Joan Manel Tresserras i el de Governació Jordi Ausàs. La Conselleria que dirigeix el republicà Josep Huguet ha donat tot el seu suport a aquests ambiciosos certàmens campredonencs, i hem treballat colze a colze en l'organització amb el Delegat Territorial d'aquesta conselleria a les Terres de l'Ebre, Josep Felip Monclús.
Artesania Catalunya ha apostat per la fira de luthiers Mestràlia, la primera que se celebra al Principat. La seua directora, Gemma Amat, va visitar Campredó i té molt d'interès en poder continuar tirant endavant el certamen en properes ocasions. Anterior directora de l'escola Massana de Barcelona, és un altre dels noms importants de la fira d'enguany.
Valorem molt positivament també la participació d'associacions ebrenques vinculades en la promoció de les noves tecnologies al territori: Atictes, associació de blocaires ebrencs, Punt omnia. La presència de blocaires com Gustau Moreno, Jesús Ferré, Jaume Llambrich o Jordi Roig donen prestigi al CampreBloc.

2 comentaris:

  1. Què no comenteu sempre que a Campredó hi ha una bona població de blocaires? I no hi ha cap de "prestigi"?....m'extranya...

    ResponElimina
  2. Home, a l'organització del CampreBloc estem dos blocaires, Gerard i jo, Emigdi. Comprendràs que quedaria molt malament que ens autoqualifiquéssim com a "prestigi". He posat aquests perquè són els que fan tallers. Als campredonencs blocaires els defensem en tot moment, amb adjectiu o sense.

    ResponElimina