Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

divendres, 17 de juliol del 2009

Història de la Unió Esportiva Campredó (4)

Una nova Junta, presidida per Jaume Roca des de la temporada 1999-2000, va intentar mantenir el nivell de l'entitat amb l'objectiu de garantir-ne la continuïtat. Els planter dels 1990 també ha estat molt viu, amb jugadors que prometien com: Pau Gutiérrez, Jaume Climent, David Lluch, Raül Andreu, Jaume Talarn, etc. Alguns d'ells, però, no varen pertànyer a l'equip durant alguns anys i la representació campredonenca es limità a: Santi Castells, David Prats, Jordi Roca, Moisés Barea, Josep Gutiérrez i Òscar Curto. Un dels entrenadors va ser Lluís Sánchez.
Diverses empreses patrocinadores (Frigorífics luís, Tafesa, GIS, CCT, Planters Estorach, Construccions Roca, etc.) també han facilitat que el club sigui econòmicament viable durant aquests darrers anys.
Un dels jugadors i directius més carismàtics, August Prades, féu cinc cèntims a Soldevila de les diferents vestimentes que ha lluït l'entitat: "La UE Campredó jugava amb les camisetes de l'OJE. La darrera camiseta amb què ha jugat el Campredó era una camisa blanca normal amb botons, que duia a l'alçada del pit una franja blava d'uns 4 centímetres, també van jugar amb unes de verdes. Després ens vam comprar unes del Barça i abans de portar les roges encara vam tenir un equipatge camisetes grogues i pantaló blanc, fins que van ficar l'equip tot de color roig. La propaganda era de Frigorífics Lluís, això debia ser sobre l'any 1985. Aquestes camisetes es van estrenar en un partit contra el Bítem".
Hem pogut comprovar que han estat molts els ciutadans que han tingut una participació decisiva en la consolidació del projecte esportiu campredonenc. o ens oblidem de la tasca realitzada per tots ells: els presidents Evarist Mulet i Joan Subirats; els directius Josep Andreu i Josep Arbona; els entrenadors Josep Castillo, Rigo, Pedrin, Pere Panisello, Miliet, Àlex Curto i Fernando Curto; els massagistes Francesc Sebastià i Josep Pujols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada