Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 15 de juliol del 2009

Història de la Unió Esportiva Campredó (3)

Tots els jugadors que van defensar els colors del club durant els anys 1970 i principis de 1980 (tant locals com forasters) mereixen el nostre reconeixement, pel seu paper primordial en la consolidació de l'entitat. Òbviament no podem anomenar-los tots i ens limitarem a destacar la trajectòria d'alguns dels més emblemàtics: els porters Josep Machí, Antoni Ruiz; els defenses Jordi Mulet Sebastià, Pere Panisello, Josep Rollan i Josep Ramon Gálvez; els migcampistes Joan Cugat, Paco Lluch, Xavier Sebastià, Primitivo i Secundino Castillo; i els davanters Sebastià Álvarez i Josep Castillo. La carrera futbolística dels jugadors més destacales (Martí Labòria, August Prades i Josep M. Príncep) l'analitzarem en un altre capítol.
La temporada 1981-82 s'incorporà a l'equip una altra fructuosa generació formada per jugadors d'un excel·lent nivell, que van dotar el futbol campredonenc de qualitat i prestigi a nivell comarcal: Xavi Pagà, Josep Morales, Marcel Mas, Basili Ripollés, Ángel Miralles i Paco Morales.
De 1983 fins a 1986 la UE Campredó no va participar en cap competició. Va reaparèixer per una sola temporada, 1986-87, en la qual continuà competint al grup XXXV de la 3a Regional, donades les despeses que suposaven els llargs desplaçaments a la zona del Baix Camp. Cal destacar però, la gran feina que es portà a terme durant els anys 1980 quant al futbol base, amb una fornada molt jove de jugadors entrenats per Jaume Talarn, que varen realitzar uns campionats excel·lents: Marcos Algueró, Cèsar Mulet, Jordi Mulet Sol, Eduard Gas Baiges, Enric Climent, Carlos Panisello, Marcos Marsà, etc. L'entitat la presidia Damià Favà.
Es tornà a l'activitat la temporada 1989-90 fins a la 1991-92 al mateix grup de la 3a regional. L'entitat passarà a dedicar-se a la preparació exclusiva de les categories inferiors en signar un conveni de col·laboració amb l'Ebre Escola Esportiva, que féu ús de les nostres instal·lacions durant la dècada de 1990. Els equips alevins i benjamins varen participar en un Torneig Internacional disputat a la ciutat italiana de Torí. La intensa dedicació de la Junta Directiva que presidia Martí Labòria i que comptava amb un equip formatiu de luxe: August Prades, Agustí Fernández, Ruf Muñoz, Sebastià Álvarez, Mario Gutiérrez i Andreu Barea, va aconseguir crear una estructura esportiva estable, i consolidar un torneig de futbol sala que va esdevenir un referent important de l'esport primaverenc a les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada