Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 26 de juliol del 2009

Exposició de pintures a Campredó

Durant tota la setmana de les Festes Majors, a partir de les 20.00 hores, es podrà visitar al Casal Francesc Llop de Campredó una interessant exposició de pintura d'autors locals. Enguany exposen els pintors: Eduard Gas, Verònica Mulet i Blas Santiago.
A l'Eduard Gas l'he vist evoluc¡onar en la seua pintura pas a pas. Pagès de professió, pintor amateur autodidacta, va començar a pintar cap a l'any 2000, quan els seus moments d'oci li permetien. Els seus inicis pictòrics varen coïncidir amb la seua època com a alcalde de Campredó, durant la qual vaig ser dos anys responsable de cultura al Consell Assessor de Campredó. Es caracteritza pels colors que aporta als quadres com a exemple de pintor estrictament paisatgista.
La Verònica Mulet és el segon cop que exposa públicament. Ha presentat sis olis mitjançant els quals ens deixa entreveure la seua afecció al paisatge i l'aposta per colors ben vius. L'encoratgem a què continuï aprofundint en la seua afecció.
Les exposicions dels autors locals solen ser molt concorregudes durant aquesta setmana gran campredonenca. A Campredó, a part d'aquests pintors amateurs, podem presumir de la figura de Francesc Llop i Marqués (Campredó 1873-Barcelona 1970), pintor de caire impressionista que va fer una nodrida carrera artística a Barcelona. Dóna nom a una associació que pretén recuperar la seua obra i dotar el poble de Campredó amb un Fons d'art del seu fill més il·lustre, els Amics de Francesc Llop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada