Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dijous, 2 de juliol del 2009

Segona jornada del Curt redó

Divendres 3 Juliol 2009
Diada dedicada als autors de les Terres de l'Ebre


A partir de les 22:30. Lloc: Plaça de l'església a Campredó

L'encanyisada
Autor: Joana Prados i Sílvia Berbis
Duració: 25'
Sinopsis: “L’Encanyissada” ens descobreix l’excitació que provoca als caçadors del Delta de l’Ebre passar una nit, envoltats d’aigua entre canyissars, a l’espera que a l’alba arriben els ànecs que s’arreceren a la llacuna de l’Encanyissada per descansar. Una nit de cacera, al seus ulls, plena de sensacions, que només poden experimentar uns pocs cada set anys. El Josep, un caçador de 35 anys, que des dels 7 anys porta l’escopeta a les mans, ens mostrarà un món a través del qual l’home ha perpetuat l’instint primitiu de la lluita per la subsistència amb el plaer de l’enginy i el risc. A través d’aquest documental podrem conèixer les arts de cacera aquàtica més ancestrals del delta de l’Ebre i sobretot descobrir la passió que desperta entre els sis mil caçadors de la zona.

Cécile i el Delta
Autor: Oriol Gracià
Duració: 25'
Sinopsi: L'any 2004, la Cécile, una noia francesa de 26 anys, va arribar al Delta de l'Ebre per participar en un voluntariat ambiental. S'hi havia de quedar 6 mesos, però el paisatge canviant i el caràcter popular de la gent de l'Ebre la van captivar tant que s'hi ha acabat instal·lant. Amb el temps ha esdevingut una defensora aferrissada dels valors ambientals d'aquest espai natural del sud de Catalunya. El camp de treball juvenil que ha dirigit durant el mes d'agost ens servirà d'excusa per conèixer la passió que sent per aquesta terra on es confon l'aigua del riu i de la mar.

6 versos i poca vergonya
Autor: Josep Joan
Duració: 32'
Sinopsi: Aquest curt ens submergeix al bany d’emocions que viuen tres joves del Delta de l’Ebre endinsant-se al costum més festiu dels seus avantpassats: la rondalla. Rafa dirigeix el somni de fer reviure aquest cant improvisat de les Terres de l’Ebre i Curto i Tolet busquen la rima i l’afinació. Aconseguiran superar el pas del temps i triomfar com a cantadors? Aquest documental desperta els sentits mentre immortalitza el vent de la improvització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada