Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dijous, 19 de febrer del 2009

Dijous jarder a Campredó

Avui se celebra la tradicional festivitat del dijous jarder. A Campredó, hi ha una llarga tradicíó que ha portat els xiquets i les xiquetes a la torre templera amb bicicleta al llarg dels anys. Al CEIP Port rodó es va celebrar ahir ja que avui se celebra la festa de carnestoltes, amb rua que recorrerà diversos carrers. Ens congratula veure un col·legi viu i actiu, ja que des de Soldevila considerem l'educació com a veritablement primordial. Ens agrada col·laborar amb totes les activitats de l'AMPA i del col·legi, llavors avui serà un dia veritablement atrafegat. Però és una d'aquelles jornades a reivindicar, ja que quan érem menuts ens ho passàvem d'allò més bé. Campredó és un poble que ha viscut intensament el dijous jarder i tots i totes tenim moltes vivències a recordar.
Aquest cap de setmana hi haurà carnestoltes igualment al casal Francesc Llop, organitzat per l'Associació Jove i amb el suport de Soldevila, mentre que dissabte serà el torn de l'associació de jubilats que tindrà el seu carnestoltes particular. A veure, si és possible un any unificar totes aquestes festes de disfresses i tenir un carnestoltes multitudinari al poble.
Seguint amb el nostre projecte educatiu, enguany organitzarem diverses activitats per la festivitat Sant jordi, que inclouran mercat de llibres, conta contes en anglès. També comptarem amb una jove convidada molt especial que, de ben segur, atraurà els nostres xiquets i les nostres xiquetes amb la seua melòdica veu i la seua manera de contar contes que ella mateixa ha escrit. Un Sant Jordi, novament, on Soldevila continuarà apostant pels més menuts de la casa, ja que ens sentim molt motivats en la dinamització del món escolar, i tenim estreta relació amb el professorat i amb els membres de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada