Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 8 de febrer del 2009

Reunió per consensuar el document sobre l'EMD de Campredó


Ja vam avançar en un post anterior que el passat divendres 6 de febrer s'havia de celebrar una important reunió per tal de valorar el document que l'equip de govern tortosí ens havia fet arribar, concernent a la futura EMD de Campredó. Ens sentim prou satisfets perquè vàrem coincidir en la major part del redactat amb els companys de CiU i de les entitats. Nosaltres vàrem fer un seguit d'aportacions que varen ser acceptades plenament, ja que havíem redactat un document propi feia uns mesos, la qual cosa és d'agrair.
Vàrem voler deixar constància que en l'articulat sobre sanitat i serveis socials s'haurien d'incloure l'actual treballadora social, un tecnic en immigracio i un educador social. En altres serveis, vàrem fer englobar en un únic punt festes, fires i afegir turisme. També vàrem demanar que s'inclogués un article referent a les competències quant a agermanaments amb d'altres poblacions d'arreu del món. Finalment, vàrem fer incloure un apartat final amb totes aquelles possibilitats a nivell de SAC (servei atenció ciutadà) i la interconexió a la xarxa informática de l'Ajuntament de Tortosa: padró, llicències d'obra menor, manteniment del WEB. Els representants de CiU varen demanar el canvi de la vigència d'aquest redactat de 8 a 6 anys .
Durant les properes setmanes caldrà posar molt d'enginy per aconseguir un bon finançament, el qual serà el plat fort de la negociació. També vàrem comentar que calia demanar màxima celeritat en la negociació, ja que el Departament de Governació de la Generalitat, tal com ens va fer saber el conseller Ausàs en la seua recent visita a Campredó, necessita la documentació com més prompte millor per tal de poder-la aprovar durant aquesta legislatura.
Malauradament, en una reunió anterior no es va voler acceptar la nostra petició que s'inclogués un article que especifiqués que no renunciem a ser municipi en un futur. Malgrat que no estigui escrit, continuem ferms en els nostres ideals sobre Campredó, que hauria de tenir el dret a ser un poble independent.
D'altra banda, ens sorprén el nul treball del PSOE, que sembla desaparegut en combat, i que encara no ha fet pública el seu posicionament sobre el terme de Campredó. Des del mes de maig sembla que encara no han tingut temps a debatre-ho! A això se li diu eficàcia i treball! Hem d'agrair, en canvi, l'interès i les aportacions del grup d'ICV a Tortosa durant tot el procés.
Des de Soldevila, anirem informant puntualment sobre tots els passos que es vagin fent, ja que és del nostre màxim interès mantenir informats tothom sobre tota la negociació referent a l'EMD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada