Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 15 de febrer del 2009

Divendres 20 de febrer, Carnestoltes a Campredó

L'Associació de Joves s'encarrega per segon any consecutiu de l'organització del carnestoltes a Campredó. Soldevila hem estat al seu costat en tot moment per tal de recuperar aquesta celebració que havia estat molt important al nostre poble durant dècades. Tindrà lloc divendres 20 de febrer a partir de les 22 hores al Casal Francesc Llop.
Hi haurà també el carnestoltes infantil que organitza l'AMPA i els professors del CEIP Port rodó dijous la tarda pels carrers del poble, amb xocolatada final al recinte escolar. Enguany el tradicional dijous jarder s'avança al dimecres per tal de poder celebrar la festa de disfresses. Els xiquets es desplaçaran als pinets i a la torre, en una festivitat que s'ha anat desenvolupant any rera any durant molt temps.
Finalment, l'Associació de jubilats també celebrarà carnestoltes dissabte la nit, en el marc de les tradicionals sessions de ball de cada cap de setmana.
Creiem que en futures ocasions s'hauria de fer l'esforç d'unificar aquestes festivitats i organitzar un carnestoltes de manera exclusiva que pogués aplegar joves i més grans.
A gaudir del Carnestoltes, el rei dels poca soltes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada