Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 1 de febrer del 2009

Nous aparcaments de bicicletes


La setmana passada van instal·lar-se al CEIP Port rodó uns aparcaments de bicicletes que estan a disposició de tot l'alumnat. Havia estat una petició de Soldevila al regidor de mediambient, el republicà Valentí Marin, que hem pogut veure realitzada. Des d'ERC considerem primordial l'àmbit educatiu i estem treballant per la millora del recinte escolar i per la potenciació de les activitats educatives. Hem expressat el nostre malestar pel fet que a les aules de pre-escolar es pateix molta calor, i vàrem participar en una tensa reunió amb la delegada territorial d'Educació. S'han realitzat algunes millores, les quals encara no podem valorar si han solucionat el problema ja que aquests dies no han estat calurosos.
Al voltant de la festivitat de Sant Jordi tenim prevista l'organització de les habituals activitats de conta contes, relats amb anglès, mercat de llibres, etc., que comptaran amb l'habitual suport del departament de cultura de la Generalitat que dirigeix el republicà Xavier Vega.
També estem treballant per l'organització d'un viatge a Barcelona a veure un partit del Barça i les instal·lacions del club, que de ben segur farà molta il·lusió als nostres xiquets i a les nostres xiquetes. L'any passat ja vàrem organitzar un viatge al saló de la infància de la capital catalana, gràcies a la bona relació que mantenim amb el departament de joventut de la Generalitat, que dirigeix la republicana Montse Perelló.
PD. La foto és del bloc de Calgru.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada