Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

divendres, 6 de febrer del 2009

Fluïdes relacions d'associacions campredonenques


L'estreta col·laboració entre l'Associació de Joves i Soldevila ha tornat a tenir fruits positius per a la dinamització social campredonenca. Dimecres va celebrar-se una reunió, a la qual varen assistir membres de diferents associacions locals i del Consell Assessor, per tal de tornar a preparar una nova edició del Carnestoltes que tindrà lloc divendres 20 de febrer al Casal Francesc Llop.
Ens complau moltíssim que els membres dels Joves, tal com ens agrada anomenar-los popularment, es posin amb contacte amb nosaltres quan tenen inquietuds i ganes d'organitzar activitats. La fluïda relació que tenim va permetre organitzar conjuntament alguns actes de protesta en el marc de la campanya reivindicativa Entre Campredó i Font de Quinto, ni parlar-ne, davant de l'agressió que suposaria el traçat actual del desdoblament de la N-340. Recentment vàrem realitzar les gestions oportunes amb el Departament de Joventut de la Generalitat, que dirigeix la republicana Montse Perelló, per tal que assessorés els joves campredonencs en diversos aspectes. També varen rebre una subvenció d'aquest departament que ha permès finançar part dels nous vestuaris dels reis mags, que era una reivindicació important dels darrers anys. Durant el Nadal de 2007, l'Associació de joves va protestar per l'escassa il·luminació nadalenca a Campredó, la qual cosa s'ha aconseguit solucionar enguany gràcies a una inversió del Consell Assessor.
Farem cinc cèntims sobre els actes del Carnestoltes campredonenc properament. Hem de recordar també que l'AMPA i el CEIP Port rodó també organitzaran activitats de disfresses dimecres 18, i l'Associació de jubilats i pensionistes dissabte 21.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada