Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 11 de juliol del 2009

Valoracions dels certàmens firals de Campredó

El company blocaire Gerard March ha fet la següent valoració dels certàmens firals campredonencs.

FIRA DE CAMPREDO: Valoracions

Després d’uns dies de descans toca fer balanç del que ha estat la Fira al carrer de Campredó. Durant el passat cap de setmana vam poder gaudir d’uns dies de fira i espectacles que van omplir els carrers del poble de visitants i la gent de casa que va sortir al carrer per participar a tots els aconteixements.
MESTRÀLIA Fira de Luthiers ha estat un certamen de nova creació i que ens ha apropat al mon dels fabricants d’instruments de música. Hem de dir que als Països Catalans no hi havia cap certamen d’aquest tipus i l’aposta per crear una fira i arreplegar al sector durant un cap de setmana per poder intercanviar impressions, coneixements i productes ens ha sortit bé. Posem els fonaments per a que sigue una fira capdavantera al sector dins dels Països Catalans, no cal de la mediterrània...
La presència d’un bon nombre de luthiers i constructors d’instruments; la conferència que ens van donar Xavier Vidal i David Bagué (luthiers de gran prestigi a Europa); les actuacions que van omplir els matins i tardes solejats de música pels carrers del poble; el taller de jota i la ballada posterior que en van impartir el Col·lectiu Panxampla.
Totes aquestes actuacions ens han de servir per valorar allò que hem fet bé i sobretot per corregir les errades o situacions que ens ha plantejat la creació d’una fira on molts dels organitzadors no teníem un ampli coneixement del sector.

http://fira.campredo.net/tecnologia.html ha estat una aposta per a traspassar les activitats de caire tecnològic que celebràvem a Campredó i oferir al sector de les noves tecnologies d’un aparador on mostrar els seus productes. Tot i la situació econòmica actual vam aconseguir un bon nombre d’expositors amb un ampli ventall de productes. La celebració del Camprebloc a un estand de la fira ha suposat apropar el món dels blocs al públic en general. Els diferents tallers que es van programar durant el cap de setmana van servir per a iniciar al mon dels blocs a persones que desconeixien el tema, aprofundir amb els coneixements dels blocs i donar a conèixer alguns d’aquestos blocs mediàtics que tenim a les Terres de l’Ebre. La Marfanta, Jesús Ferré, agrair a col·laboració del Punt Omnia amb Jordi Roig al capdavant. La presentació del projecte CAMPREDO TV va ser rebuda amb satisfacció pel públic assistent. Volem crear una web-tv per a mostrar a tothom fets , produccions de la nostra gent i tot allò que estigue relacionat amb Campredó. Encara està en fase d’estudi però ja disposem de material per a posar en marxa aquest projecte. Desprès de l’estiu ja ens posarem a treballar amb el tema.

CURT REDÓ ha estat sense cap dubte el plat fort i els que ens ha donat més agraïments per part del públic assistent a la Fira al Carrer. La segona edició d’aquest certament ha suposat un canvi envers l’any anterior. El cinema a la plaça amb una gran pantalla i el so adequat ha donat la importància que volíem transmetre dels curts locals i de la resta del territori. Durant totes les sessions es va omplir la plaça de gent, el dia dedicat a Campredó va ser el que va tenir més èxit. El no-do dels segadors es va repetir varis cops per petició popular. Agrair a Provi Aragonés que va ser qui ens va subministrar el vídeo. Tots els curts projectats van agradar al públic assistent. Agrair la col·laboració de Josep Gutiérrez i Oriol Gracià ja que van ser els que van realitzar les projeccions. El dissabte amb els curts de Samuel Sebastián vam donar-li un salt de qualitat i prestigi al certamen. Agrair la presència de Samuel Sebastián durat tot el cap de setmana. Hem conegut una gran persona i crec que ell va xalar amb totes les actuacions que fèiem.
Bona participació del comerç local que ha de tenir el seu espai a la Fira al carrer. L’estand del Campredó Templer ens va permetre donar a conèixer el patrimoni de Campredó.

10 comentaris:

  1. Una activitat de bandera que conjuga tradició i modernitat amb un fil conductor de l'expressió cultural, ebrenca i dels Països catalans.

    Ara toca preparar la propera edició amb l'entusiasme i encert de la d'enguany. Endavant!

    ResponElimina
  2. Gràcies per les teues paraules. Ser campredonenc, ebrenc i català és l'essència del nostre grup.
    salut

    ResponElimina
  3. ....M'agradaria saber si el Sr. Nieto va estar a la fira. Normalment la gent que opina d'una cosa és perquè la viscut en directe...
    Jo vaig estar el diumenge ala tarde i ja no vaig vore res...

    ResponElimina
  4. Com està el pati Comentari. estos de Soldevila van fer moltes coses que vas poder vora, ton pare no sé si en va fer tantes.

    ResponElimina
  5. Lo Comentari, gràcies per la teua participació al bloc. Totes les opinions són vàlides, respectables i constructives.

    ResponElimina
  6. Josep, gràcies per la teua opinió sobre el nostre treball. Va donar goig veure Campredó mobilitzat tot el cap de setmana. Agraïm de tot cor el teu suport.
    salut

    ResponElimina
  7. Enhorabona a tots els qui han fet possible aquestes fires, sé que sou precisament vatros. Va ser tot un goig veure a Campredó mobilitzat! La veritat es que feia molt de temps que no passava, cosa que sap molt de greu però crec que després d'aquest cap de setmana, heu encés l'espurneta que els campredonencs necessitàvem...
    També he de dir, que s'han posat medalles autoritats que crec que no s'han encarregat de res... tothom sap a qui em refereixo i crec que no cal afegir res més.
    Salutacions i novament felicitats per haver-ho fet possible!
    Un anònim seguidor

    ResponElimina
  8. Gràcies per les teues paraules i encoratjament. Per a nosaltres ha estat importantíssim per moltes raons. Ja hem anat explicant les nostres opinions i les nostres sensacions. Una de les coses que més ens ha complagut és la promoció dels autors locals en l'àmbit de la cinematografia. Els contactes amb Samuel Sebastian han estat molt profitosos, la qual cosa ens encoratja moltíssim. Continuarem treballant en l'àmbit cultural, esportiu i de promoció econòmica. Estem molt satisfets de com ha anat tot plegat i de la reacció ciutadana.
    salut i lluita

    ResponElimina
  9. Josep, si en el teu comentari et refereixes a mi, vas una mica equivocat. Jo sempe signo els meus comentaris, no com alguns.
    I per altra banda, jo també se qui va fer i qui no va fer per la fira. I et puc dir que jo també hi vaig col·laborar, no se si em vas vore.
    Encara que no ho vulguen mencionar en este bloc, i que jo també segueixo, per què no?

    ResponElimina
  10. Manel, gràcies pel comentari, que sempre rebem amb molt de gust. No tot han de ser complaences, per suposat. Gràcies també per la teua participació al CampreBloc. Si no ho hem posat és perquè hem fet anàlisis curtes, on hem tractat cada part dels certàmens firals en unes ratlles, ja que hi havien moltes coses a analitzar. Tampoc ens ha vingut al cap tota la gent que ens ha ajudat. Trobaríem a faltar alguns noms: les noies que es van encarregar dels estands de Soldevila: Alba Castillo, Lara Subirats; els qui van ajudar-nos a montar la fira divendres al matí i a la tarda: el jove Marc Curto, i molts a la tarda; els qui ens van cedir locals com Víctor Cardona (tampoc l'hem posat, ens l'hem deixat i no deliberadament).
    La fira ens ha deixat una satisfacció increïble a Soldevila, com també a molts de campredonencs que encara ho comenten.

    ResponElimina