Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 28 de febrer del 2009

La carretera que pot trinxar Campredó

Han passat uns pocs dies des que l'alcalde de Tortosa va fer públic en roda de premsa que les al·legacions al traçat de la N-340, en el tram comprès entre La Jana i el Perelló, no s'havien tingut en compte per part del ministeri de Foment. Vàrem rebre aquesta notícia amb sorpresa i indignació, òbviament. Durant aquests dies hem anat parlant i contactant amb diferents campredonencs/ques, els i les quals han mostrat la seua preocupació per un projecte que pot hipotecar el nostre creixement com a poble. Hem constatat, llavors, que Foment és totalment insensible amb les nostres demandes i no té idea, ni en vol tenir, de l'estructuració particular del nostre terme, amb la greu divisió que provocaria entre els nuclis de Campredó (pròpiament dit) i Font de Quinto/Raval del Pom.
Durant aquests dies nosaltres hem mantingut actius contactes amb els companys de la delegació del govern a les Terres de l'Ebre, i els hem fet arribar el nostre posicionament, el qual, d'altra banda, era ben conegut. I és que a Campredó, sorprenentment, s'està intentant vendre la moto que els responsables són els governants republicans territorials. Hem comprovat que es pretén carregar contra els dirigents d'ERC per un projecte promogut pel govern del PSOE. I creiem que aquesta estratègia és per posar dificultats i mala fama al Grup de suport de Campredó, perquè estem tenint una gran presència pública amb les nostres nombroses activitats. La fermesa d'ERC de Campredó quant a l'oposició al traçat de la carretera serà total, ja veurem si tothom es manté igual de ferm. La lluita serà dura, però nosaltres segur que no defallirem. Haurem de comprovar, en canvi, quan alguna institució de caire econòmic del territori es posicioni a favor de fer el nou traçat (sigui quin sigui, i perjudiqui a qui perjudiqui), quin paper jugaran altres partits? Serà la prova de foc, que tenim els nostres dubtes si superaran.
Carregant contra ERC, debiliten deliberadament el moviment opositor de Campredó, ja que saben perfectament que nosaltres estarem al peu del canó i que movilitzarem la gent de les associacions locals en les quals tenim influència. És un sinistre atac polític que només causa divisió, que és potser el que volen.
Entre Campredó i Font de Quinto, ni parlar-ne! Aquest és i serà sempre el nostre lema. Veurem si aquest missatge aplega tothom! Veurem si el segueixen alguns durant gaire temps!

2 comentaris:

  1. Lo dia 6 a les 22h lo casal Francesc Llop tindria que estar ple de gom a gom per aclarir dubtes i anar tots junts per que Foment retiri la malaida A7


    Com es posible que Tortosa sempre te a Campredo al punt de mira, abocados,poligons,zones ludiques,mesquites,incineradores etc etc.avore si mos deixen tranquil duna ... vegada.

    ResponElimina
  2. Josep,
    ets el primer comentari que rebem al bloc per a debatre un tema. M'alegra. A veure si aconseguirm crear el clima propici per tirar endavant una campanya opositora. No sóc gaire optimista, però. Hi ha la ment posada en la gent d'ERC per motius polítics, amb la qual cosa debiliten el possible moviment opositor.
    Ja veurem, nosaltres sempre al peu del canó.
    ERC-Campredó

    ResponElimina