Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 12 de juliol del 2009

75è aniversari de la UE Campredó

Enguany es compleix el 75è aniversari de la pràctica del futbol a Campredó. Deu anys més tard es fundaria la UE Campredó legalment, tot i que durant la dècada anterior un seguit de joves entusiastes ja havien anat competint en diversos torneigs comarcals. La Junta directiva actual, presidida per Manuel Álvarez, ha volgut commemorar aquesta efemèride amb l'organització d'un històric partit contra un combinat de jugadors que competeixen a la 2A i 2B estatals, entre els quals alguns jugadors ebrencs com Edu Albacar, de Sant Jaume d'Enveja i futur jugador del Rayo Vallecano.
Durant aquests anys la UE Campredó ha tingut una trajectòria ferma de promoció del futbol i per les seues files han passat jugadors de bon nivell. Hi ha hagut dos campredonencs, formats a l'equip, que han arribat a competir a 3a divisió amb el CD Tortosa. Es tracta de Josep M. Príncep (finals dels 1950 i principis dels 1960) i Martí Labòria (finals dels 1980). Des de Soldevila volem felicitar els organitzadors del partit i, sobretot, celebrar amb l'equip campredonenc en conjunt aquest 75è aniversari, que no és una data qualsevol!!!
Durant la històrica tarda de dissabte vàrem tenir una fructífera xerrada de treball amb Jordi Gaseny, el Director territorial d'esports de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Amb ell vàrem analitzar nombrosos projectes esportius per al nostre poble que volem tirar endavant els membres de Soldevila ja que la promoció de l'esport base és també una de les nostres prioritats. L'àmbit del bàsquet i del futbol a nivell benjamí i aleví serà el nostre camp de treball.
PD. La foto és del bloc Lo Sifo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada