Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 8 de juliol de 2009

Nota de Premsa sobre la fira de Campredó


Aquesta és la nota de premsa que ha emès l'ajuntament de Tortosa sobre la fira de Campredó.
Campredó, satisfet amb el nou model de la Fira al Carrer

L'organització es mostra convençuda que la proposta de tres fires en una ha estat un encert i aposten per consolidar el model en el futur
La Fira al Carrer de Campredó va tancar portes ahir després de tres dies d'intensa activitat. Més d'un centenar d'expositors van configurar la nova proposta plantejada com un certamen multifiral, on es van poder visitar tres sectors monogràfics independents: Mestràlia, la fira dels luthiers; Curtredó, dedicat al món del cinema i el curtmetratge i C@mpredó.net, dedicat al sector informàtic i de les noves tecnologies.
Damià Grau, de l'Associació Cultural Soldevila i Campredó Actiu, ha destacat la gran afluència de públic visitant. 'El públic de Campredó ha estat tremendament participatiu i hem tingut també molt públic de fora, atrets per aquest model trifiral'. Especialment, els passis de Curtredó van tenir una excel·lent acollida amb una mitjana de 400 persones per projecció i fins i tot es va fer una sessió extraordinària diumenge davant l'elevat nombre de públic assistent. Pel que fa a Mestràlia, l'organització creu que caldrà canviar i millorar alguns aspectes però es mostren convençuts que ha estat un encert i que aquest certamen pot arribar a esdevenir el punt de trobada de músics i luthiers de Catalunya.
També l'alcalde-pedani, Joan Sanahuja, considera que el model de fira múltiple és encertat. 'Amb alguns retocs que segurament caldrà introduir en el futur, crec que Campredó ha sabut endegar enguany la fira que volem i que pot situar Campredó en el mapa de fires de les Terres de l'Ebre i Catalunya'.
En aquest sentit, el regidor de Fires de Tortosa, ha destacat l'aposta del seu departament per crear noves fires al municipi. 'En aquest mandat municipal estem fent una aposta decidida pels certàmens firals monogràfics i diversificats, també en els pobles, com ha estat el cas d'ara a Campredó o la fira de la Clementina a Bítem o del Rovelló als Reguers, creades totes al llarg d'aquest mandat'.

Tortosa, Terres de l'Ebre, 6 de juliol de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada