Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 7 de juliol del 2009

Fira de Campredó, quin goig!!!

Hem viscut uns dies de fira apassionants a Campredó. Per als membres de Soldevila, aquesta tercera edició de la Fira al carrer serà veritablement inoblidable. Òbviament, hi ha uns quants detalls a polir, els quals analitzarem degudament quan féssim el balanç intern de tot plegat. Hem de dir que ens ha entusiasmat veure tanta gent al carrer i haver aconseguit dinamitzar un intens cap de setmana al nostre poble.
Quant al Curt redó, estem extremadament satisfets del seu funcionament. Primerament, per la qualitat dels curtmetratges i documentals presentats, que han agradat molt al públic. En segon lloc, pel nombrós públic assistent que va gaudir d'unes jornades esplèndides, el qual creiem que valora molt positivament la programació. L'homenatge a Ramon Machí, històric del cinema a Campredó, va ser molt emotiu i va estar acompanyat d'un esplèndid vídeo sobre el Cinema Machí que hem d'anar difonent arreu, el primer de la producció pròpia del Curt redó. D'altra banda, hem d'enlairar la notable qualitat dels curtmetratges d'autor local. La presència durant quatre dies a Campredó de Samuel Sebastian, cineasta valencià i guanyador del darrer premi Octubre de teatre a ciutat de València, ens ha donat prestigi al certamen. Ell mateix qualifica els autors campredonencs com a excel·lents!!!
Quant a la fira de luthiers, Mestràlia, ens ha permès tenir a Campredó els més prestigiosos luthiers dels Països Catalans. La conferència impartida per Xavier Vidal i David Bagué va ser interessantíssima, tot un luxe!!! La música popular va regnar durant tot el cap de setmana i de quina manera, amb una sensacional lliçó de jota per part dels membres del Casal Panxampla de Tortosa diumenge la tarda. També ens complau remarcar l'actuació del grup Va de vent, que compta amb nombrosos campredonencs.
Quant a la fira tecnològica C@ampredo.net va tenir com a actes centrals la celebració del CampreBloc i la presentació del projecte televisiu Campredó TV, que va causar impressió entre els nombrosos campredonencs assistents. Hem d'agrair el suport que hem tingut per part del Punt Òmnia, d'Atictes i del col·lectiu de blocaires ebrencs.
Ara ens sentim extasiats i molt il·lusionats per treballar en l'edició de l'any que ve, en la qual intentarem millorar l'organització i presentar un nou programa dels tres certàmens firals culturalment potent. No és poca cosa, HEM ACONSEGUIT MOBILITZAR CAMPREDÓ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada