Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 19 de juliol del 2009

Lletres de casa, antologia de poetes ebrencs al Serret blog


El nostre company Emigdi Subirats ha estat el coordinador i prologuista de Lletres de casa, antologia de poetes ebrencs al Serret Blog, que recull poemes de 39 autors de les comarques centrals dels Països Catalans, que ha estat publicada per March editors de El Vendrell (Baix Penedès). Es tracta d'una obra novedosa ja que els poemes s'havien penjat anteriorment al Serret Blog que porta el llibreter Octavi Serret de Vall-de-roures.
És una de les novetats literàries importants de l'estiu ebrenc, que recull obra d'autors veterans com Zoraida Burgos i Manel Pérez Bonfill, de poetes molt coneguts arreu dels Països Catalans com Albert Roig i Joan-Elies Adell, i de les veus poètiques més representatives del territori com Marià Lleixà (Mas de Barberans), Albert Guiu (Flix), Rafel Haro (Amposta), Cinta Mulet (Horta de Sant Joan), Juli Micolau (La Freixneda), Andreu Subirats (Tortosa), Joan Todó (La Sènia).
També inclou uns poemes del propi Emigdi Subirats. Concretament, En terra roja, que podeu trobar a internet en format podcast gràcies a la feina realitzada per l'editor Jaume Llambrich.

2 comentaris:

  1. és un plaer i un hornor participar en aquest recull

    ResponElimina
  2. ha quedat molt bé estèticament, i també estic molt content dels qui heu participat.
    una abraçada

    ResponElimina