Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 12 de juliol del 2009

Hem arribat a 5000 visites


Avui ens complau anunciar que hem arribat a les 5000 visites. Vàrem obrir el blog a finals de desembre de 2008, amb la qual cosa ens podem sentir més que satisfets pel seguiment que ha tingut durant aquests 7 mesos i mig. S'ha convertit en una excel·lent eina per a la difusió del nostre ideari i de les nostres activitats. Soldevila és una associació campredonenca amb una ideologia gens ambígua. Nosaltres som campredonencs que volem la constitució del municipi de Campredó, a la qual cosa no renunciarem mai. Nosaltres som catalans independentistes que lluitem per aconseguir la llibertat nacional dels Països Catalans. La nostra associació no és apolítica, està al servei de l'independentisme català i del canvi d'estatus polític del nostre poble. Aquest fet ens fa diferentsa d'altres associacions, ja que amb claredat reivindiquem els nostres ideals i fem públic el nostre compromís polític.
Durant aquests mesos al blog hem pogut difondre actes molt variats que ens han mantingut al peu del canó. Els més emblemàtics han estat: tot l'entramat relacionat amb els certàmens firals que ens han deixat tan satisfets; la lluita per canviar el projecte de desviament de l'autovia en el seu tram entre La Jana i el Perelló; la visita de treball a Campredó dels consellers republicans Joan Manel Tresserras i Jordi Ausàs; el tour literari de Xavi Sarrià, el cantant d'Obrint pas, que tingué l'acte central al nostre poble; la promoció del patrimoni templer campredonenc, etc.
Continuarem amb el nostre treball informatiu. Soldevila creiem fermament en les noves tecnologies i el seu paper en la societat actual.
Esperem continuar amb molts seguidors...

2 comentaris:

  1. Felicitats!!!! I espero poder llegir molts més posts a aquest bloc!

    Escolteu, ja no se'n parla de lo de l'autovia... vatros sabeu com està el tema???

    ResponElimina
  2. Gràcies per la teua participació al bloc. De ben segur que hi haurà molts més apunts, ja que nosaltres creiem moltíssim en la feina blocaire quant a la difusió del nostre treball i del nostre ideari.
    Quant al tema de l'autovia, el seguim de prop. Hem d'estar atents... Suposo que després de l'estiu es reobrirà. Ja anirem informant tan prompte com sapiguem alguna cosa.
    salut i lluita

    ResponElimina